Hakkımda

Fotoğrafım
Hayatı yaşanması gerektiği gibi yaşayan; aynı zamanda insan olmanın gerekliliklerini yerine getirebildiğini düşünen biri. Gülümseme ise hiçbir durumda yüzünden eksik etmediği bir davranışı. Mucizeleri bekleyen değil, onların peşinden koşan; mutluluğu ve huzuru yakalamak için elinden gelen her şeyi yapan aynı kişi.

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Öyle…

Hani bazen öyle canlandırmak istersin gözünde, öyle hayal edersin. Öyle olmasa bile aynı tadı almaya çalışırsın. Düşündüğün gibi görmeyi ve o haliyle ne kadar da güzel olabileceğini anlatmak istersin. Olamayacağını bilsen de bir ihtimal dersin. Bir ihtimal…
Bütünde değildir aklın, bir kısmını değiştirebileceğine inanarak başlasan yetecektir. Var olan renklere yenilerini katmak, yeni nesneleri ilave etmek istersin. Koyuluğu açmak, canlılığı tazelemek istersin. Yok olmuşlara, unutulmuşlara yer açmak istersin bir köşede.
Bunları aklından geçirdin ya, şanslısın. Bir an için bile olsa görebildin ya, tarifsiz duygulardasın. Gerçekleşmeyecek olsa da hayal ettin ya, rahatsın. Öyle işte! Üzerine çok ses etmeye gerek yok.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...