Hakkımda

Fotoğrafım
Hayatı yaşanması gerektiği gibi yaşayan; aynı zamanda insan olmanın gerekliliklerini yerine getirebildiğini düşünen biri. Gülümseme ise hiçbir durumda yüzünden eksik etmediği bir davranışı. Mucizeleri bekleyen değil, onların peşinden koşan; mutluluğu ve huzuru yakalamak için elinden gelen her şeyi yapan aynı kişi.

20 Nisan 2011 Çarşamba

Dalgaların Yarışı

Rüzgarlı havalarda denizde oluşan dalgaları bilir misiniz? Hani insanı hayalden hayale götüren; bana bakarken kaybolup git bu diyardan diyerek kucak açan; derdi tasayı ver dalgalarıma, götüreyim uzaklara diyen; yine gel yamacıma şeklinde çağıran…

Ilık ılık eserken rüzgar; denizin çarşaf görüntüsü kaybolur, o masmavi rengi grileşir. Eğer dalgalar bir iskele ya da kayaya çarpıyorsa şiddetle geri döner ve o hırçın dalgaların sesi rüzgarın sesine karışır. Kıyıya ulaşan dalga ise adeta “gidebileceğim yere kadar gideyim” derdindedir, sığlaşma sebebiyle köpük köpük olur etkisini kaybederken.  

Güzeldir rüzgarlı havada denizi seyretmek. Tek başına olsan da olmasan da, o keyfi tadarken sadece sen varsın gibi hissedebilirsin sahilde. İçinizi kaplayan iyi duygular yeterlidir; an’ ı kavrayabilmek, hissedebilmek için.

Şimdi deniz kenarına gideyim diyebilecek fırsatım olsaydı, güzel olurdu. Yapabilecek olanlara tavsiye eder, keyifli vakitler dilerim. Ben mi? Resimlerime bakıp özlem gidermeye devam…

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...