Hakkımda

Fotoğrafım
Hayatı yaşanması gerektiği gibi yaşayan; aynı zamanda insan olmanın gerekliliklerini yerine getirebildiğini düşünen biri. Gülümseme ise hiçbir durumda yüzünden eksik etmediği bir davranışı. Mucizeleri bekleyen değil, onların peşinden koşan; mutluluğu ve huzuru yakalamak için elinden gelen her şeyi yapan aynı kişi.

15 Nisan 2011 Cuma

Sürpriiiizzz

Durağanlığa kapılıp gider insan çoğu zaman. Hatta durağanlığa öyle alışır ki farkına bile varmayabilir değişmeyenlerin.

Yaşam akar gider ve akışa ayak uydurmaya çalışır. Çalışır çalışmasına da ne kadar memnun olur acaba.  Memnunluk derecesine göre 
diğer günleri de etkilenir muhtemelen.

Kimi zaman tek bir sürpriz bekler hayattan, birinden veya bir olaydan. Hiç beklemediği anda gelecek olan sürprize ihtiyaç duyar.

Gelen sürpriz, yorgunlukların kalıcı etkilerini silsin ister insan bazen. Dünyanın sandığının aksine güzelleşebileceğini görmek, tanıdık yüzlerde tanıdık ruhları görebileceğine inanmak ister.

Bakmayın dillendiremediğine, daha neler neler ister aslında. Çok şey de değildir hani istediği; alt tarafı beklemediği bir anda bir mucize gerçekleşsin, yeter ki gülümsesin.

Gücüne güç katmak için aniden yanaşan bir yenilik bekler. 
Hayatın düşündüğü gibi olmama ihtimaline doğru 
kanat çırpmayı umar işte.

Ben de umuyorum ve bekliyorum ihtimallere gidecek kanat çırpınışlarımı, dünyanın sandığımdan   daha yaşanabilir olduğuna  inanmayı, tanıdığım yüzlerde tanıdığımı sandığım ruhları görebilmeyi, dinlenebilmeyi...  

Haydi buyurun sürprizlerinizi. 
Beklediğiniz, ihtiyacınız olan vardır kutunun içinde belki. 
Keder, kahkaha, 
huzur, güven, 
doğru, yanlış…
Diledikleriniz yanı başınızda beliriversin. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...